R-serien optimerad för verkningsgrad

Art nr
a1497526864473

R-SERIEN - VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR OPTIMERADE FÖR VERKNINGSGRAD

 

R-serien framtidens luft-luft värmepumpar idag

Upptäck nästa generation av luftvärmepumpar

Endast det bästa är gott nog när det gäller ditt hem. Genom nytänkande när det gäller miljö och komfort har Daikin tagit utvecklingen av luftvärmepumpar till en helt ny nivå med sin nya R-serie. När du väljer Daikins R-serie kan du lita på komfort, energieffektivitet, tillförlitlighet och kontroll året runt. 

 

        

Utvecklade med fokus på högsta verkningsgrad  

Daikins avancerade energibesparande teknik ger hög årstidsrelaterad verkningsgrad för både värme och kyla (upp till A+++). 

 

Årstidsrelaterad verkningsgrad är ett nytt sätt att klassificera värme- och kylprodukter baserat på dess energieffektivitet under ett helt år. Daikins nya R-serie är energieffektiv och bra för miljön då den använder den senaste generationens köldmedium, R-32. 

 

Daikins mångåriga erfarenhet och breda produktutbud innebär att du kan lita på att du får en tillförlitlig produkt med lång livslängd som passar perfekt för just ditt hem. Även när du inte är hemma kan du justera rumstemperatur och driftläge med din smartphone med en användarvänlig app. Låt Daikin hjälpa dig att skapa ett perfekt inomhusklimat och ett energieffektivt hem.

 

Framtidssäkrat! R32: effektivare, bättre för miljön 


Daikin använder R-32-köldmedium, R32 är effektivare än dagens köldmedium och enklare att underhålla. Miljöpåverkan är upp till 80 % lägre än R410A då GWP värdet är endast 675. År 2025 kommer försäljning och service av värmepumpar innehållande köldmedium R410A att förbjudas. 

Luft & Miljö

Besöksadress/Postadress
Boviksbadet 293
931 99 skellefteå

070-32 40 600
info@luftochmiljo.se

 

Dela vår sida


Information om cookies