X-serien optimerad för uppvärmning

Art nr
a1497526535334

X-SERIEN - VÄRLDSLEDANDE LUFT/LUFT VÄRMEPUMPAR UTVECKLADE FÖR SVENSKT KLIMAT

 

Daikins nya serie luft/luft värmepumpar i X-serien är verkligen något extra

En ny komplett  serie luft/luft  värmepumpar

 

Den höga japanska kvalitén har utvecklats i Sverige för vårt klimat. Det innebär att du får optimal besparing, funktion, effektivitet, komfort och driftsäkerhet oavsett om det är en råkall vinterdag eller en stekhet sommardag.  


Den nya X-serien har ökad prestanda, fler unika fördelar och fler möjligheter jämfört med våra tidigare populära modeller. 

 

Problemet löst  

I utedelen har Daikin utvecklat en ny teknik med hängande värmeväxlarbatteri, istället för som andra luft/luft värmepumpar ha det fäst i chassiet. Den stora fördelen är att nu behövs inte längre någon strömslukande värmekabel för avisning. Det betyder också att det inte behövs någon extra jordfelsbrytare för värmepumpen. Ett vanligt problem för luft/luft värmepumpar, oavsett märke, är annars att värmekabeln med tiden kan orsaka jordfel. Med Daikins nya teknik är problemet löst. 

 

Avancerad avfrostningslogik 
- Jämnare värme i huset! Den avancerade mikroprocessorn ser till att maskinen avfrostar endast när det behövs, även vid så kall temperatur som -15 °C kan maskinen jobba upp till tre timmar mellan avfrostningarna.


Effekt när den behövs 

Daikins nya inverterteknik innebär att värmepumpen hela tiden anpassar sig efter behovet och kan prestera upp till 4,5 kW vid -15°C samt 3,5 kW vid -25°C, (gäller Caldo X35) när det behövs! 

 

Luft & Miljö

Besöksadress/Postadress
Boviksbadet 293
931 99 skellefteå

070-32 40 600
info@luftochmiljo.se

 

Dela vår sida


Information om cookies