PANASONIC CE9PKE - CE INVERTER

Art nr
a1497528366298

PANASONIC CE9PKE - CE INVERTER

 

Panasonic CE9PKE är en kraftfull och högeffektiv och modell.
De här modellerna har 10 % mer luftflöde jämfört med tidigare modeller i automatiskt fläktläge. Mer luft flödar, så att önskad temperatur enkelt kan uppnås och man kan njuta av en behaglig temperatur hemma.

  • Ger värme vid en utomhustemperatur på -20°C
  • Värmekabel medföljer
  • Luftflödet kan styras vertikalt och horisontellt direkt från fjärrkontrollen

Effektivt joniseringssystem för renare luft

Panasonic CE9PKEs hyllade joniseringssystem är nu 15 % mer effektivt än tidigare modeller, allt för att du ska få renare luft i hemmet. Joniseringssystemet frigör aktiva e-joner som fångar dammpartiklar i luften för att sedan föra tillbaka dem till dammfiltret. Detta medför att hela huset renas och bidrar till en mer hälsosam och avkopplande livsmiljö.

 

Panasonics CE modeller kommer i två olika storlekar

Panasonics CE modeller kommer i två olika storlekar där Panasonic CE9PKE är den mindre modellen som passar utmärkt för uppvärmning av till exempel attefallshus och friggebodar. Panasonic CE12PKE är den lite större modellen med högre kapacitet och passar utmärkt för mindre hus. Båda dessa modeller ingår i inverter serien och har samma teknik och funktioner.

 

Vad är invertertekniken som finns i Panasonics CE värmepumpar

En inverterkompressor eller en varvtalsreglerad kompressor som det också kallas är en kompressor som har en steglös reglering. Förr kunde en kompressor ofta bara växla mellan att vara på eller av, vilket resulterade i ojämn uppvärmning och mycket energi gick åt till att starta upp processen om och om igen. Inverterkompressor kommer som standard på alla våra nya värmepumpar och något som kan ger dig en betydligt större besparing och mer effektiv uppvärmning. Det bidrar även till en mer miljövänlig uppvärmning.

 

Luft & Miljö

Besöksadress/Postadress
Boviksbadet 293
931 99 skellefteå

070-32 40 600
info@luftochmiljo.se

 

Dela vår sida


Information om cookies